Vakantie Drenthe

Vakantie in Drenthe ? Vakantiecentrum Sonnevanck ligt nabij een natuurpark in het hartje van Drenthe. Hier kunt u uitstekend wandelen en fietsen en genieten van de prachtige vennen en zandverstuivingen. Behalve de prachtige natuur heeft Drenthe ook veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment.

Faciliteiten Vakantiecentrum Sonnevanck

Vakantiecentrum Sonnevanck beschikt over een buitenzwembad met zonneweide. Daarnaast zijn er veel sportfaciliteiten. Zo kunt u er (tafel)tennissen, voetballen, volleyballen, midgetgolfen en jeu-de-boulen. Op het vakantiepark kunt u bovendien een fiets huren.

Kinderfaciliteiten Vakantiecentrum Sonnevanck

Vakantiecentrum Sonnevanck is een kindvriendelijk park. Er is een speeltuin met air trampoline aanwezig en de allerkleinsten kunnen zomers spetteren in het pierenbad. Het animatieteam Sonny en Vancky organiseert daarnaast diverse spectaculaire en leuke activiteiten voor kinderen in alle leeftijden.

Restaurant Vakantiecentrum Sonnevanck

Op het vakantiepark is een restaurant aanwezig waar u heerlijk kunt dineren. Ook is het mogelijk om maaltijden af te halen in de snackbar. Bij mooi weer kunt u genieten van een versnapering op het terras dat naast het zwembad ligt. Check voor de openingstijden van het restaurant en de snackbar de informatie onder het ‘kopje’ faciliteiten in het navigatiemenu van deze website. Natuurlijk kunt u ook zelf koken in uw accommodatie.

Omgeving Vakantiecentrum Sonnevanck

Vakantiecentrum Sonnevanck ligt nabij het Nationaal Park Dwingelderveld dat bestaat uit grote en kleine vennen. Hier kunt u uitstekend wandelen en fietsen.

Nergens anders in Nederland vind u zoveel fietskilometers als in Drenthe. Een goede reden dus om deze provincie per fiets te ontdekken. Wij hebben verschillende fietsroutes voor u klaarliggen. Zitten de rit er op? Verblijf in één van de comfortabele bungalows op ons park of geniet van een à la carte maaltijd in ons restaurant

Vakantie Drenthe

De zandverstuivingen Lheebroekerzand en Terhorsterzand zijn zeker een bezoek waard. Behalve de prachtige natuur heeft Drenthe ook veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment. Met de kids heeft u gegarandeerd een leuke dag tijdens een bezoek aan Attractiepark Slagharen of Wildlands Emmen. Aanschouw de prachtige hunebedden in Borger of rijd in 20 minuten naar Assen. Heerlijk winkelen of bezoek het subtropische golfslagbad De Bonte Wever Assen. Ook een bezoek aan het befaamde TT Circuit Assen moet u zeker op uw agenda zetten.