Eropuit met kinderen

Voor kinderen is er een heleboel leuks te beleven in Drenthe. Een pretpark, dierentuin of zwembad? Maar ook uitjes in de natuur.

Attractiepark  Slagharen - 28km

Ontdek het wilde westen in dit grootse pretpark in Overijssel. Alles is vormgegeven in het Wild West thema, met onder andere achtbanen, een reuzenrad, spookhuis, kabelbaan en nog veel meer! Het attractiepark is gericht op gezinnen met kinderen tot 14 jaar. 

Plopsa  Indoor  Coevorden - 30km

Zeker bij een dagje slecht weer, is dit deels overdekte attractiepark een perfect idee! Populaire attracties zijn de mysterieuze Anubis-attractie, de spannende Klimberg en de snelle Wickiebaan. Beleef buitengewoon veel pret in het gethematiseerde park met Plopsa personages. 

Wildlands  Adventure  Zoo - 32km

Maak kennis met de dieren van over heel de wereld. Ga te voet of per boot door de jungle of met een treintje over de savanne. In de vier werelden komt u dieren tegen als olifanten, neushoorns, giraffes, zebra's en ijsberen. 

Subtropisch  zwembad  De  Bonte  Wever - 22km

Bij frisse temperaturen is het vaak ook lekker om even binnen te zwemmen. Dat kan in Assen! Er is een golfslagbad, een wildwaterkreek en er zijn twee spectaculaire waterglijbanen. Voor de kleintjes is er een peuterbad en volwassenen kunnen relaxen in de sauna- en rustruimte. 

Andere tips zijn:

Omgeving overzicht