Jaar- en seizoenplaatsen

Op Vakantiepark Sonnevanck is het mogelijk om een jaarplaats te huren voor uw stacaravan of chalet. Permanent wonen op ons park is echter niet toegestaan, ook niet tijdelijk of voor werk. De caravan/ chalet moet minimaal twaalf weken aaneengesloten per jaar leeg staan. Verhuur en eigen gebruik is alléén toegestaan voor recreatieve doeleinden.

Heeft u een eigen chalet of stacaravan en wilt u die bij ons plaatsen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Regelmatig staan er ook chalets/stacaravans te koop. Bij de receptie is een map aanwezig met objecten die bij ons te koop staan.

De kosten voor de jaarplaats vindt u in onze tarieven. Klik hier (link tarieven 2021 nog invoegen)

Verhuren caravan/chalet

Een chalet of stacaravan op Vakantiepark Sonnevanck is hoofdzakelijk bedoeld voor eigen gebruik. Het is niet mogelijk om uw chalet of stacaravan voor korte termijn te verhuren aan anderen dan uw gezinsleden en hen gebruik te laten maken van uw eigendom. Per overnachting worden per persoon, per nacht kosten in rekening gebracht.

LET OP! Onderverhuur wordt niet toegestaan op vakantiecentrum Sonnevanck!

Seizoenplaatsen

Wilt u graag het hele seizoen genieten van het campingleven, van onze fijne faciliteiten en mooie omgeving? Dan is een seizoenplaats een ideale oplossing! De kosten voor een seizoenplaats op onder andere het Appelhof, ‘t Kaampie of Beukenhof vindt u in onze tarieven. Klik hier (link tarieven 2021 nog invoegen).

Seizoenplaats Drenthe