Jaar- en seizoenplaatsen

Op Vakantiepark Sonnevanck is het mogelijk om een jaarplaats te huren voor uw stacaravan of chalet. Permanent wonen op ons park is niet toegestaan, ook niet tijdelijk of voor werk. De gemeente handhaaft hierop. Verhuur én eigen gebruik is alléén toegestaan voor recreatieve doeleinden, in de periode van 1 april t/m 31 oktober.

Regelmatig staan er chalets/stacaravans te koop. Bij de receptie is een map aanwezig met objecten die bij ons te koop staan.

De kosten voor de jaarplaats vindt u in onze tarieven. 

Verhuren caravan/chalet

Een chalet of stacaravan op Vakantiepark Sonnevanck is hoofdzakelijk bedoeld voor eigen gebruik. Het is mogelijk om uw chalet of stacaravan voor korte termijn te verhuren aan vakantiegangers, uitsluitend met schriftelijke toestemming van de camping, en alleen met een verhuurovereenkomst. Per overnachting worden per persoon, per nacht kosten in rekening gebracht en per boeking € 45,00 aan administratiekosten.

 

Seizoenplaatsen

Wilt u graag het hele seizoen genieten van het campingleven, van onze fijne faciliteiten en mooie omgeving? Dan is een seizoenplaats een ideale oplossing! De kosten voor een seizoenplaats op ‘t Kaampie vindt u in onze tarieven. Een seizoenplaats loopt van 1 april tot 31 oktober.

Seizoenplaats Drenthe