Accommodaties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam elementum eleifend tristique. Nullam vel laoreet diam. Nulla facilisi. Etiam gravida congue rutrum. Donec odio nulla, aliquam id turpis ut, ultricies blandit turpis. Vestibulum vehicula pulvinar accumsan. Praesent quis ornare tortor, in finibus sapien.

Verhuur

Op ons gezellige vakantiepark in Drenthe heeft u een ruime keuze voor het huren van een accommodatie voor 4 tot 12 personen. De ligging in de natuur, het vele groen op het park en de ruime indeling van de accommodaties zorgen ervoor dat u gelijk in de vakantiestemming komt.

Ontdek Nationaal Park Dwingelderveld (het ligt om de hoek), neem een duik in ons verwarmde zwembad, geniet van een hapje en drankje in ons restaurant of op het terras, of ga een dagje er op uit in de veelzijdige omgeving.

Kamperen

Bent u ook zo'n liefhebber van het campingleven? Lekker veel buiten zijn, met een kopje koffie voor de caravan, eropuit in de natuur, de kinderen die zich heerlijk vermaken in het zwembad, de speeltuin of met de animatie.... kortom rust, ontspanning en gezelligheid.

Onze toeristische kampeerplaatsen zijn verdeeld over verschillende veldjes en lanen. De ligging in de natuur ziet u terug op het park want er is overal groen. Maak uw keuze uit één van onze kampeerplaatsen.

Komt u er niet uit of wilt u graag advies over een plek? U mag ons altijd bellen op 0593 - 562 214.