Over ons

Vakantiecentrum Sonnevanck is een rustig en gezellig familie- / vakantiepark in het hart van Drenthe, in de bossen bij het dorp Spier tussen Hoogeveen en Beilen, vlakbij het Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt in de directe omgeving mooie lange wandel- en fietstochten maken door de natuur. Drenthe heeft een prachtige, ruige natuur met de rust en ruimte, zoals Het Nationaal Park Dwingelderveld en Terhorsterzand.

Op het park is er een buitenzwembad met zonneweide en een peuterbad. Daarnaast zijn er veel sportfaciliteiten. Zo kunt u (tafel)tennissen, voetballen, volleyballen, midgetgolfen en jeu-de-boulen. Op het vakantiepark kunt u bovendien een fiets huren.

Bij ons viert u vakantie op een kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe. Er is een speeltuin met air-trampoline aanwezig en de allerkleinsten kunnen zomers spetteren in het pierenbad. Het animatieteam Sonny en Vancky organiseert daarnaast diverse spectaculaire en leuke activiteiten voor kinderen in alle leeftijden.

Er is restaurant aanwezig waar u heerlijk kunt dineren. Ook is het mogelijk om maaltijden af te halen in de snackbar. Bij mooi weer kunt u genieten van een versnapering op het terras dat naast het zwembad ligt. Natuurlijk kunt u ook zelf koken in uw accommodatie.

Heeft u al zin in een vakantie bij ons? 

Boek nu uw vakantie!

Algemene informatie

  • Middelgrote camping (243 plaatsen)
  • 18 huuraccommodaties
  • 135 vaste staanplaatsen
  • 90 toeristische staanplaatsen
  • Ideaal voor families met kinderen
  • Receptie: Nederlands, Engels, Duits