Voor de kinderen

Uiteraard vergeten we de kleine kampeerders niet! Onze camping is ideaal voor families met kinderen. In de speeltuin met verschillende leuke speeltoestellen kunnen de kids zich lekker uitleven. Roetsjen van de glijbaan, klimmen in het klimrek of schommelen op de schommel. Hebben ze zin in iets anders? De air-trampoline is ook een populaire hotspot op de camping.

Ook tafeltennis mag niet ontbreken op de camping! Wie van de tieners wint het potje 'rond om de tafel'? Tevens is er een voetbalcord op het park. Wie daagt u uit voor een wedstrijdje?

Een leuke activiteit voor het hele gezin is midgetgolf. Bij de receptie kunt u de benodigdheden hiervoor tegen betaling ophalen.

In hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Van het spectaculaire meeleeftheater tot aan gezellige knutselactiviteiten en spelletjes. De animatie is gericht op kinderen van alle leeftijden. Het huisje de Lijster bij de speeltuin is een gezellige plaats van samenkomst voor de jeugd. In het hoogseizoen is dit huisje het ‘hoofdkwartier’ van het recreatieteam.

Wanneer komt u vakantie vieren op onze kindvriendelijke camping in Drenthe?

Faciliteiten overzicht