Faciliteiten

Voor jong en oud is er vanalles te beleven op onze mooie familiecamping in Drenthe! Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin, het zwembad of op de airtrampoline. De ouders komen helemaal tot rust tijdens een kampeervakantie op onze camping nabij het Nationaal Park Dwingelderveld. De ideale combinatie van faciliteiten op de camping, activiteiten in de omgeving en rust en natuur om de hoek, vindt u op Vakantiecentrum Sonnevanck.

U bent ook van harte welkom met uw elektrische auto! Wij hebben twee oplaadpunten voor elektrische auto's op onze camping in Drenthe.

Zwembad

Zwembad

Het is heerlijk vertoeven in het verwarmde buitenzwembad op de camping! De allerkleinsten vermaken zich uitstekend in het kleine peuterbad.

Voor de kinderen

Voor de kinderen

Ook aan de kleine kampeerders onder ons hebben we gedacht. Speeltuin, tafeltennis of voetballen. Ontdek hier alle kinderfaciliteiten.

Midgetgolf

Midgetgolf

Wat dacht u van een potje midgetgolf? Leuk voor jong en oud! Leg het hele parcours af met zo min mogelijk slagen. Wie is de beste van allemaal?

Jeu de boules

Jeu de boules

Deze populaire balsport mag zeker niet ontbreken op een camping! Wie heeft de beste werptechniek om zo dicht mogelijk bij het houten balletje te komen?

Voetbalcord

Voetbalcord

Een balletje trappen? Een campingvakantie zou niet compleet zijn zonder een partijtje voetbal… Ga een heerlijk potje voetballen tijdens uw verblijf in Drenthe.

Wifi

Wifi

Zoekt u een camping in Drenthe met wifi? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via het wifi netwerk kunt u gemakkelijk contact houden met het thuisfront.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Vanaf de camping fietst u zo de prachtige natuur in. Heeft u zelf geen fietsen mee? Geen zorgen! Bij ons kunt u (elektrische) fietsen huren.

Sanitair

Sanitair

Even opfrissen, de afwas of een wasje doen. Dat kan in het ruime toiletgebouw op ons vakantiepark. Er is een speciale mindervalide toilet-douche combinatie.