Faciliteiten

Voor jong en oud is er vanalles te beleven op onze mooie familiecamping in Drenthe! Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin, of op de airtrampoline. De ouders komen helemaal tot rust tijdens een kampeervakantie op onze camping nabij het Nationaal Park Dwingelderveld. De ideale combinatie van faciliteiten op de camping, activiteiten in de omgeving en rust en natuur om de hoek, vindt u op Vakantiecentrum Sonnevanck.

U bent ook van harte welkom met uw elektrische auto! Wij hebben twee oplaadpunten voor elektrische auto's op onze camping in Drenthe.

Voor de kinderen

Voor de kinderen

Ook aan de kleine kampeerders onder ons hebben we gedacht. Speeltuin, tafeltennis of voetballen. Ontdek hier alle kinderfaciliteiten.

Sanitair

Sanitair

Even opfrissen, de afwas of een wasje doen. Dat kan in het ruime toiletgebouw op ons vakantiepark. Er is een speciale mindervalide toilet-douche combinatie.

Midgetgolf

Midgetgolf

Wat dacht u van een potje midgetgolf? Leuk voor jong en oud! Leg het hele parcours af met zo min mogelijk slagen. Wie is de beste van allemaal?

Jeu de boules

Jeu de boules

Deze populaire balsport mag zeker niet ontbreken op een camping! Wie heeft de beste werptechniek om zo dicht mogelijk bij het houten balletje te komen?

Voetbalcord

Voetbalcord

Een balletje trappen? Een campingvakantie zou niet compleet zijn zonder een partijtje voetbal… Ga een heerlijk potje voetballen tijdens uw verblijf in Drenthe.

Wifi

Wifi