ek wielrennen 2023 drenthe

In september 2023 is het weer zo ver: het EK wielrennen 2023! Dit jaar vindt het plaats in onze prachtige provincie Drenthe. Wij bieden u de ideale locatie om te verblijven tijdens het EK wielrennen in september 2023. De finish vindt namelijk plaats op de VAM-berg, die zich op korte afstand van onze camping in Spier bevindt.

Camping in Spier

Onze camping in Drenthe beschikt over ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties, waaronder waaronder verschillende ruime bungalows en safaritenten. U kunt bij ons terecht met uw eigen camper, caravan of tent, maar u kunt dus ook één van onze accommodaties huren. Alle verblijven zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en bieden u een gezellige en ontspannen sfeer. En extra belangrijk: onze camping staat bekend om de mooie ligging en de rust. Voor een goede nachtrust bent u bij ons aan het juiste adres. 

Boek een accommodatie Boek een kampeerplaats

ek wielrennen 2023 drenthe hotel

Tijdens uw verblijf op ons vakantiecentrum kunt u genieten van de vele faciliteiten die wij bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld een verfrissende duik nemen in ons zwembad, avondeten in ons restaurant of een patatje met snack in onze snackbar afhalen.

ek wielrennen 2023 drenthe

EK wielrennen 2023 in Drenthe

Maar het hoogtepunt van uw verblijf bij ons zal natuurlijk het EK wielrennen zijn. U kunt de wielrenners aanmoedigen tijdens de finish op de VAM-berg, die zich op slechts een kwartier fietsen van onze camping bevindt. U zult de spanning en emotie van dit evenement van dichtbij kunnen beleven.

Wees er snel bij en reserveer uw verblijf tijdens het EK wielrennen op Vakantiecentrum Sonnevanck in Spier, Drenthe. Want zeg nou zelf, verblijven op een gezellige camping is toch veel leuker dan een hotel?! Wij heten u van harte welkom en zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken!

Zoek en boek uw verblijf hier