Restaurant

Uit eten gaan hoort natuurlijk ook een beetje bij vakantie vieren. Hoe lekker is het om even niet te hoeven koken? Voor de lunch, voor het diner, maar ook voor de borrel kunt u bij ons genieten van overheerlijke gerechten. De gerechten zijn te vinden op ons à la carte menu. Er is ook gedacht aan de vegetariërs onder ons. 

Reserveren is i.v.m. de COVID-19 maatregelen die wij nu handhaven niet verplicht. Wilt u toch graag reserveren kan dat telefonisch via ons centrale nummer 0593-562080. Geef bij reservering duidelijk uw voorkeuren aan zoals eventuele dieetwensen of allergiën. 

Bezorgen van een warme maaltijd is voor ons geen probleem.

U vindt alle informatie over het restaurant op:

www.bistroeijgenwijs.nl

Voor vragen of reseveringen kunt u contact opnemen met 0593-562080.

Snackbar

Tevens bestaat de mogelijkheid om eten af te halen. Patat met snacks, een ovenverse pizza en flammkuchen! Het kan allemaal.

De snackbar is geopend van: zie website Snackbar.

Openingstijden:

Maandag, Dinsdag:   12:00-21:00

Woensdag:                Gesloten

Donderdag, Vrijdag:  12:00-21:00

Zaterdag, Zondag:    11:30-21:00 

Terras

Het terras is perfect als u tegelijkertijd van een hapje & drankje maar ook van het zonnetje wilt genieten. Handig is dat u meteen uw kroost in de gaten kunt houden in het zwembad of de speeltuin.

Feesten en partijen

Wist u dat u bij Bistro Eijgen,Wijs ook terecht kunt voor speciale gelegenheden zoals feesten en partijen? Denk bijvoorbeeld aan familiefeesten, buffetten, verjaardagen, jubilea en vergaderingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Faciliteiten overzicht