Fotowedstrijd

Sonnevanck foto-/filmwedstrijd

Vakantiecentrum Sonnevanck organiseert een foto-/filmwedstrijd, met als thema: ‘Mijn vakantie in beeld!’ 
Maak op een leuke, originele manier een rapportage over jouw vakantie op vakantiecentrum Sonnevanck. Dit kan zijn op de camping zelf, maar je kunt ook de activiteiten in de omgeving in beeld brengen.

Een rapportage bestaat uit minimaal 1 tot maximaal 3 foto’s óf een filmpje van maximaal 1 minuut (en een begeleidend schrijven). Laat iedereen meegenieten en maak kans op een schitterende prijs.

 Jurering

Winnaars van de foto-/videorapportage worden gekozen door de zowel de campingjury als de publieksjury. De campingjury van Vakantiecentrum Sonnevanck bepaalt de kanshebbende inzendingen. Deze worden op Facebook gedeeld. De inzending die op Facebook de meeste ‘likes’ krijgt wint. Stem door te ‘liken’. De uitslag van de wedstrijd is bindend en kan op geen enkele manier ter discussie gesteld worden.
 

Prijzen

De uiteindelijke winnaar wint een verblijf van een midweek/weekend op Vakantiecentrum Sonnevanck.

Wil je meedoen? Bekijk dan hier de spelregels:

Om deel te nemen aan de wedstrijd moet het materiaal voldoen aan de volgende criteria:

 • Een rapportage bestaat uit minimaal 1 tot maximaal 3 foto’s óf een filmpje van maximaal 1 minuut.
 • Ondersteun jouw rapportage met een toelichtend verhaaltje. (wat zien we, waar ben je, wat doe je, wat vond je ervan?) Vergeet vooral ook je contactgegevens niet te vermelden.
 • Mail je inzending naar: mch.luteijn@gmail.com
 • Door je inzending geef je toestemming voor het delen van het materiaal via Social Media en andere uitingen om vakantiecentrum Sonnevanck te promoten.
  Dit geldt zowel voor de winnende als niet-winnende inzendingen.
 • De beelden mogen zowel met een telefoon als met fotocamera gemaakt worden.
 • De beelden dienen op of in de omgeving van Vakantiecentrum Sonnevanck te zijn gemaakt.
 • In verband met de Wet op de Privacy mogen personen niet herkenbaar gefotografeerd worden, indien er wel herkenbare personen op beeld staan, moet er vóór inzending toestemming voor publicatie zijn gegeven (na ontvangst per email ligt de verantwoording bij de fotograaf). Het ingezonden beeldmateriaal blijft eigendom van de eigenaar, maar het is Vakantiecentrum Sonnevanck toegestaan rechtenvrij gebruik te maken van het verkregen beeldmateriaal en te gebruiken voor eigen promotiedoeleinden.
  De looptijd van de wedstrijd is van 1 juni t/m 4 september 2022.
 • Stuur je beeldmateriaal uiterlijk 5 september in.
 • Vakantiecentrum Sonnevanck neemt contact op met de winnaars. 

Doe mee en verras ons!